Onsdag

Ja, jag är inte så flitig på att uppdatera här, men å andra sidan gör de nog inte så mycket för det finns nog ingen som läser här ändå.
Webster har satts igång igen, men det kommer nog ta lite tid att få igång honom helt då han hade boxvila så länge. Men han känns jätte fin nu när han rids igen, och han tycker det är jätte roligt att få komma ut igen!!

Har även börjat rida en ny häst lite smått, Brutus. En polsk import med Almé Z i blodet.Almé Z.

Brutus är en 8 årig valack som jag eventuellt ska börja tävla för ägaren. Har än så länge bara ridit honom en gång så får se hur det bli i fortsättningen. Men en jätte trevlig liten kille (158cm) med stora gångarter och stort hopp.
För övrigt så har jag ju även kikat lite efter ett avelssto.. Men egentligen har jag varken tid eller plats just nu, platsbristen är ju klart det största problemet.. Tiden får man ju bara ta sig. =) ... Har ett sto som jag är VÄLDIGT sugen på.. Ska lämna besked i slutet av veckan.. Får se hur jag gör med det...

Adam min lilla skrutt kille växer så det knakar, imorgon blirhan 9 månader!! Tiden går allt för fort <3 Han har hunnit få 2 tänder, säger mamma (var första ordet, tror ni man blir lycklig när det är mamma då??) och så han han stå utan stöd i någon sekund, tills han ska göra massa annat och tappar balansen. =) <3 <3 <3


RSS 2.0