Lite Om Mig

Tänkte ta och presentera mig själv då alla kanske inte känner mig ;)

Heter Frida Andersson, är 25 år (men blir 26 i december, hua...) Bor i Nossebro med min Sambo Christoffer min son Adam. Vi har en hund, Tyzon och en katt, Pissen.  Ute i Glossbo har vi stallet med hästarna, Druzilla, La Gentille, Pontus och Webster M. Webben är min tävlingshäst som jag sjäv utbildat, med honom har jag tävlat upp till 130 i hoppning med mer finns att ge! 

Uppvuxen på en gård utanför Nossebro så djur har alltid funnit tät inpå livet. Började att rida på Essunga Ryttarförening när jag var 6 år gammal, sedan första gången mina föräldrar tog mig dit så har jag varit fast!


Många ponnyer och hästar har sedan kommit och gått hemma hos oss, Men dom jag mest värdesätter och älskat mest är ponnyn Nimbus, min första "stora" häst Lucas som vi köpte från ridskolan (en häst jag aldrig glömmer) och mitt fina eng. fullblod Basic Statement "Janne"

Sen var det ju många fler där emellan, Hafora, Damir, Stollan, Mejsan, Lady, Moonlight, Crazy Nick och m.fl

Gick på Naturbruksgymnasiet Nuntorp med inriktning Häst, en mycket bra skola som man har mycket att tacka för idag. Där tog jag även min Hästskötare Examen.

Efter skolan så har jag till stor del mest jobbat med häst, har jobbat hos Pär-Ola Nyström som tävlingsgroom/beridare och var under lång tid hos Björn Skogsberg som unghästutbildare/tävlingsgroom/beridare.

2010 är för mig ett underbart år, den 14 juli fick jag mig en underbar son, Adam <3 Han är min prins och jag skulle göra vad som helst för honom.

Just nu är jag Mammaledig men till hösten ska jag börja plugga på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara till Ridlärare och en dag i veckan ska jag jobba som ridlärare på Essunga Ryttarförening.

I viss mån om tid så kan jag ta emot hästar/ponnyer för in- och tillridning, utbildning och tävling.


Webster M
2003
e: Celano (-Capitol I)
ue: Heartbreaker


<3 Norge

 Alla tankar har det senaste varit för Norge.. Helt ofattbart detta.. Följer det på nyheterna och kan fortfarande inte förstå, har detta verkligen skett.....?
Tycker dom ska vara allt annat än nådiga mot honom... Efter att kallblodigt tagit livet av nästan 90 ungdomar så känns ett fängelse straff som ett lätt sätt att komma undan.







Onsdag

Adam sover nu och jag tänkte skriva en rad... Men grejen är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva... Har visserligen mkt som händer just nu... men vet inte om jag borde skriva av mig det... bättre att hålla det för mig själv.. vissa saker ska man bara inte skriva om... kan bli så mkt fel då..
usch... ärlig så vet jag inte om jag har något att skriva om... jag återkommer någon annan dag när jag känner mig gladare... just nu orkar jag bara inte med något....
Adam, jag älskar dig mera än något annat på jorden.. glöm inte det.. <3


Spara eller slösa??

Funderar på ett nytt träns till Webster... Under årens gång så har många blivit väldigt slitna..
Det som står högt på önskelistan iså fall är Dyón New English pullartträns...

Så jädrans snyggt =P




Och nu är jag i full gång oxå att fixa inför Adams födelsedags kalas =) Älsklings skrutten fyller 1 år <3 Tänk att ett år redan har gått... Känns helt overkligt att det går så fort, älskar dig Adam mest av allt i världen <3 <3 <3

Är var du 2 dagar gammal.... <3
Nu är du stor <3

Den Grå Stjärnan!!

Webster är verkligen i kanon form just nu!! Allt han har presterat har han gjort jätte bra!! Han glänser!! (man får faktistkt skryta lite ibland) =)
I helgen var vi iväg och tävla, första dagen så starta jag faktiskt en 95cm med honom .. hehe.. lite lågt.. men grejen är att KM:et va på den höjden, hehe... å de ville jag vinna... tyken jag e... men kul va de å gasa runt lite på de. Vi blev placerad 2:a i klassen å vann självklart KM =) .. 

Framridning Lördag 


Söndagen gick hur bra som helst!!! Han dubbelnolla 110, gick verkligen helt outstanding =) .. Men vi blev utanför placerng, va många snabba "ponnyhästar" med som bara gasa runt.. Men är otroligt nöjd!!!
120cm var en ackumulator hoppning, websters första dessutom. Gick banan och tyckte den passa webster bra, var inga större svårigheter med den, och själva joker-hindret hade jag redan bestämt mig för på morgonen att jag skulle satsa på, webster är ju inte speciellt tittig..
Och 120 gjorde han med bravur, nolla och full poäng!! Slutade på en 10:e plats.. Duktig pålle <3

3 starter, 3 nollor, 2 placeringar =)

RSS 2.0