Återuppta bloggen??

Har fått förfrågningar på att börja blogga igen... Ska försöka med detta men kan inte lova det blir så ofta då jag har mycket =) ... Så kör en lite presentation nu då lite har ändrats....
 
Tänkte ta och presentera mig själv då alla kanske inte känner mig ;)

Heter Frida Andersson, är född 1985  (alltså 27 år nu då) Bor i Nossebro med min son Adam, är ensamstående med honom sen februari 2012 då jag och Adams pappa gick isär. Har en rottweiler/amstaff korsning som heter Tyzon och en katt som heter Pissen. Ute i Glossbo har jag stallet med hästarna, Druzilla, La Gentille, Pontus och Webster M. Webben är min tävlingshäst som jag sjäv utbildat, med honom har jag tävlat upp till 130 i hoppning med mer finns att ge! 

Uppvuxen på en gård utanför Nossebro, Glossbo där hästarna står... Föräldra gården. Så djur har alltid funnit tät inpå livet. Började att rida på Essunga Ryttarförening när jag var 6 år gammal, sedan första gången mina föräldrar tog mig dit så har jag varit fast!
Numera är jag ridlärare på Essunga RF.

Många ponnyer och hästar har sedan kommit och gått hemma hos oss, Men dom jag mest värdesätter och älskat mest är ponnyn Nimbus, min första "stora" häst Lucas som vi köpte från ridskolan (en häst jag aldrig glömmer) och mitt fina eng. fullblod Basic Statement "Janne"

Sen var det ju många fler där emellan, Hafora, Damir, Stollan, Mejsan, Lady, Moonlight, Crazy Nick och m.fl

Gick på Naturbruksgymnasiet Nuntorp med inriktning Häst, en mycket bra skola som man har mycket att tacka för idag. Där tog jag även min Hästskötare Examen.

Efter skolan så har jag till stor del mest jobbat med häst, har jobbat hos Pär-Ola Nyström som tävlingsgroom/beridare och var under lång tid hos Björn Skogsberg som unghästutbildare/tävlingsgroom/beridare.

2010 är för mig ett underbart år, den 14 juli fick jag mig en underbar son, Adam <3 Han är min prins och jag skulle göra vad som helst för honom.
 
2011-2012 utbildade jag mig tillridlärare på Biologiska Yrkeshögskolan i Skara

I viss mån om tid så kan jag ta emot hästar/ponnyer för in- och tillridning, utbildning och tävling.

RSS 2.0