Sitter i soffan

sent denna kväll... Har varit hos Gisela Eriksson med familj och grillat å spelat lite kort.. sköj, lite dricka vart de ju med i bilden oxå men inte mkt för min del då jag skulle hem med min lille Adam, vi drog oss strax innan 22 för då ville Adam bara hem, han hade varit duktig ändå och sovit ganska länge i sin barnvagn. Så då fick vi tacka för oss och lämna kvar dom övriga till att fortsätta kvällen, kan tänka mig att dom fortfarande sitter å tjoar och har sig, jag får komma igen någon anna dag =)

Idag har jag oxå varit iväg på en träningstävling (typ som pay and jump) .. Hoppade 115cm då jag tyckte de va käckt och komma ut denna helgen oxå, hittade inga passande tävlingar så då va de ju jätte bra att åka dit å göra en bra träningsrunda, är jätte nöjd med hur Webster gick, han e allt duktig min grå skatt =)


I tordags var vi på hoppträning för Sibban, och träningen hölls på gräset, är alltid kul att hoppa ute, hästarna får sån bra bjudning sen så är Webster en "utomhus häst" .. =) .. Webster känns verkligen på topp just nu, så den 3 juli ska vi starta en 120 klass. Känns jätte bra..


Och förra helgen så var vi ju då i Vänersborg. Webster va ett litet busfrö och folk fråga hur gammal han va.. Var nästan lite pinsamt då att säga att han e 8 år.. haha... =)
Till 105 så fick vi 4 fel, men inte för att han vägra eller rev, hehe... nee, han hoppa undan för flaggvakten!! hahahaha... han va verkligen som en liten unghäst, bocka som en galning å va rädd för folket som stog på banan,, men när vi väl kom över första hindret så jag han ju runt som en klocka... dock fick vi ju då oxå 2 tidsfel eftersom de tog lite tid innan vi kom igenom startlinjen..hehe... men super nöjd med honom, han hoppade otroligt väl å fint.
Till nästa klass, 110cm, så trodde jag att han skulle ha lugnat sig.. han var mera avspänd på framridningen och bockade inte fullt lika mkt på framhoppningen, men ja, man ska ju inte ropa hej förren man kommit över bäcken. för vem tror nu börja bocka sen inne på banan igen innan vi ens kommit till startlinjen??
Men när fick jag fram honom lite fortare, han gick kalas bra, så bra att det ledde till en 2:a placering, ledde klassen ganska så länge tills det kom en lite mindre häst (typ ½meter mindre) haha.. kvick som satan och vände på en 5 öring, så då fick vi se oss slagna, men vem är inte nöjd om inte jag?? =D
Hade ju super duper bra hjälp på framhoppningen och jätte duktig hästskötare, tusen tack Pernilla <3


Finns mycket man vill ha...

Och mycket som man också faktiskt behöver... Sitter inne på ikeas hemsida.. skulle behöva en tvbänk då våran tv just nu står på en pall bara... kanske inte det mest lämpliga stället när man har en liten kille som ska upp till allt och dra, slå och kolla på allt....

Denna tvhyllan tycker jag är fin, och ett ganska så rimligt pris.. idagsläget mycket pengar för mig, men någon gång så...
Skulle även behöva en garderob eller byrå in till vårat sovrum... Aja... Som sagt,, finns mycket man vill...

Webster går fortfarande jätte bra, på torsdag är det hoppträning för Sibban, och på söndag ut på tävling i Vänersborg.. =)

Tjipp tjipp

Webster M
2003
e: Celano - Capitol I
u: Sarvjolin - Heartbreaker
imp. Holland, H.Mulder.


RSS 2.0