Ridprov!!

Idag har jag varit i Skara och gjort ett ridprov för utbildningen ridlärare.. Kändes hyfsat bra så nu är det bara att vänta och se.. Tycker att jag och webster gjorde det bästa vi kunde och mera än så kan man ju inte göra... Var många som var duktiga, vi var 24 sökande och det finns 16 platser så några ska ju få ett nej... Bara att hålla tummarna så får jag se..

Webster för övringt går kanon.. Förra helgen var vi iväg på en tävling. Och kom hem med två placeringar, han gick kanon =) .. den 12 juni ska vi iväg igen och då höjer vi ett snäpp.
På torsdag ska vi till Sandris och prova ut en ny hoppsadel också.. får se vad för kul man kan hitta... en pessoa hade inte suttit helt fel... =P ...

Adam har blivit så stor.. <3 Han tog sina första två steg den 10 maj.. nu har han som mest gått 7 steg... snart springer han ifrån mig... mammas älskling.. älskar dig så otroligt mycket <3

Ska även snart se om jag kan komma iväg till Cissi, hennes lilla Felicia har haft dop men då blev självklart Adam lite krasslig så det var ju bara att stanna hemma... lite surt... =/ .. men så är det ju när man har barn.
Och så ska jag gratta Pernilla som till november kommer få en liten knodd.. helt underbart...

I helgen va jag å Christoffer i stockholm och hälsa på hans syster.. Och Adams nya kusin som var 3 ½ vecka gammal, lille Alvin.. Helt underbart liten å go.. Man blir ju inte alls bebissjuk..hehe...

Nu ska jag lägga mig.. hör att kudden ropar på mig...

Tävlings planerna

Lite tävlingar som är planerade för Webster. Vissa ändringar kan ju dock bli beroende på hur han känns, och om inget annat händer.. Nu när man har barn kan det ju ibland bli att man måste ändra lite i planeringen, =)

22 Maj: Essunga RF
29 Maj: Trollhättans SR (Essungas anläggning) får se hur det blir, ska evetuellt till stockholm...
4 Juni: Nuntorp
eller
5 Juni: Grästorp
11-12 Juni Vänersborg
26 Juni: Herrljunga
2-3 Juli: Essunga
lite semester med Falsterbo och annat skoj =)
22 Juli: Ale Jennylund
5 Augusti: Lidköping
11-14 Augusti: Lilla Edet, Laxhoppet

Så ser planeringen ut just nu, men kommer säkert att ändras..


Maj månad!!

Tiden går så himlans fort, och nu är våren äntligen här!! Hur skönt är inte det då?!??!! =)
Webster är helt igång igen, i tisdags var vi iväg på Banhoppningsträning (typ clear round tävling) ... hoppade 1 meter då, är ju första gången han är ute sen oktober 2010.. och det skötte han ju jätte bra, nolla, självklart.. Och så har vi börjat träna för vårat gamla tränare igen, Sivert Jonsson "Sibban" .. B-tränare i fältävlan med både EM och VM-starter i bagaget. Super kul att träna för honom igen, nu när han gör sin comeback. =) ..
Så den 22 maj ska vi ut på vårat första tävling för i år, en lokal i Essunga. Sen hoppas jag att allt kommer att flyta på, har en hel del inplanerat om han kommer funka fint =) ..

Och min lilla älskling Adam blir så stor fort, =) .. i förrgår (10 maj) så tog han sina två första små steg!! jag blev helt till mig å va jätte glad och stolt över min skatt, på lördag blir han 10 månader, var tog all tid vägen?? <3

Den 30 maj så ska jag även på intagningsprov/ridprov för utbildningen av Ridlärare... spännander... =) ... håller tummarna för mig själv.. =)

Tjipp tjipp

RSS 2.0