Tisdag

Full rulle å många bollar i luften!! De gillar jag =) .. Har fixat så att Pär-ola (Pelle) Nyström ska komma till essunga för hoppträningar. Äntligen säger jag bara!! Har tränat för han förr å kan ju utan tvekan säga att han är en av dom bästa jag tränat för. Han har så bra upplägg å kan ta dom flesta på ett bra sätt. Men nu har jag inte tränat fon honom på några år.. tror webster var 5 år sist jag träna för honom, i år blir webb 9... Jisses vad tiden går... min lilla häst börjar bli stor... <3 ..

Jul uppehållet är slut på ridskolan så i lördags var första lektionerna.. dagen innan så var jag inte så jätte motiverad till att jobba.. men när jag väl kom dit så va de så roligt att träffa alla igen, å barnen var överlyckliga att rida å komma till stallet igen.. det är sånt som gör att man orkar med att åka till jobbet. alla lada barn =) ..

Webster fick ta de lite halvlugnt idag, blev lite longering för eftersom han stått över helgen när jag var i göteborg.. å tur va väl de... säger bara de, att min häst kommer nog alltid att förbi 2 år i huvudet... galning... men sen så lugna han ner sig å vi kunde ta ett lättare pass. får säga att jag tycker han känns väldigt fin, å jag hoppas att han kommer hålla sig hel å frisk under 2012.. Inga mera felskoningar tack..!

På tal om skoning, imorgon styr vi bil å transport med häst till skara.. Webster ska få sina fötter fixade å nya dojjor. Så jag hoppas att vädret är bra imorgon å de inte kommer för mycket snö...

Helgen har för övrigt varit kanon bra, mamma å pappa skulle till Iren (mammas syrra) över helgen. Då tog jag tillfället i akt, packade med adam å mig å följde med.. e ju inte alltför ofta man träffar fam. Mätlik - Lindstrand. =) .. var super trevligt då vi först åkte till min kusin Robert å han sambo Sofia, har aldrig varit hos dom innan å vilken fin lägenhet dom hade =) .. Sen va de iväg hem till Iren å Toomas å käka mat, fläskfile i gorgonzola/grädd sås med klyftpotatis å en glas rött., mums...

Ha de bra... Kram


...


RSS 2.0